loader

BB-krämen ger en snygg makeupbas

Dermosil_BB_creams-1.jpgVår efterlängtade BB-kräm har anslutit sig till Dermosils Makeup-serie. BB-krämen är en kombination av makeupkräm, dagkräm och solskydd. Den ljuvliga konsistensen smälter perfekt samman med huden och ger underbart jämn look. Krämen känns lätt på huden men täcker effektivt hudens småfel och nyansskillnader.

Krämen är enkel att applicera jämnt på huden och resultatet blir naturligt. Du får vacker och fräsch hy som håller hela dagen. BB-krämen kan användas som så eller så kan du applicera en ansiktskräm under och sen puder ovanpå.

Dermosils BB-kräm finns i fyra nyanser: porcelain, honey, ivory och natural beige.

Porcelain är den ljusaste nyansen och passar utmärkt för mycket ljus hy. Den är väldigt lik nyansen fair av vår Aina-kräm som tidigare fanns i sortimentet.

Honey är aningen mörkare och går lätt mot gult. Om din hudton är varm och du får lätt färg på sommaren, då går hudens underton antagligen mot gult och då ska du välja nyansen honey.

Nyansen ivory är mörkare än porcelain går mot rött. Om du bränner dig lätt och har svårt att få färg går din hudton antagligen mot rött. Då ska du välja ivory.

Natural beige är den mörkaste nyansen, i neutral och naturlig beige. Den är väldigt lik nyansen medium av vår Aina-kräm som tidigare fanns i sortimentet.

Nöjda testare 

En testgrupp som bestod av våra kunder fick testa vår nya BB-kräm i början av sommaren. Totalt 122 produkttestare delade sina åsikter om krämen.

87 % av testarna tyckte att krämen kändes lätt på huden och gav ett naturligt resultat. Och 88 % av alla ansåg att krämen var lätt att applicera.

”Lätt att applicera och produkten kändes lätt. Täckte sånt som behöver täckas.” – Joanna H

Alla som deltog i testgruppen fick testa nyansen honey av BB-krämen och 58 % tyckte att nyansen passade deras hudton. 93 % av testarna upplevde att krämen jämnade ut hudtonen och 85 % ansåg att krämen smälte samman med hudens nyans och höll hela dagen.

”Först var jag osäker på nyansen då den var så ljus. Jag tänkte att den inte kommer att funka med min solbruna hy. Men nyansen passade och smälte samman med min hy. En fantastisk produkt. Jag använde den varje dag under testperioden och använder den ännu. Den blev min nya favorit. Ett stort plus för solskyddet!” – Sari J

”Den var lätt att applicera och gav ett fint lyster. Smälte samman med min egna hy.” – Sara B 

”Krämen känns bra och naturlig då krämen väl är applicerad. Huden ser naturlig ut och får en jämn färg med enbart BB-krämen på.” – Barbro G

96 % av testgruppen upplevde att krämen funkade bra ihop med övriga makeupprodukter.

”Jag har ganska torr och känslig hud, men krämen hölls snygg och fräsch hela dagen utan att belasta huden. Krämen gav också huden vacker lyster, fast jag lade lite puder ovanpå.” – Melanie R

Testgruppen var mycket nöjd med produkten, vilket också speglas i att 87 % av alla som testade produkten skulle rekommendera den till en vän.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt