Handkräm

products_productsCount

Handkräm återfuktar händer och nagelband effektivt. I vårt sortiment hittar du handkräm för olika behov: lättare varianter för dagligt bruk, återfuktande kräm för torra händer, näringsrik hand lotion för mycket torra händer samt doftfri och effektiv hand cream för atopisk hud.read_more

Skäm bort dig själv med en härlig handcreme som gör händerna silkesmjuka!

En bra handkräm absorberas snabbt och är trevlig att använda. Den stärker händerna och ger huden en silkeslen känsla. I vårt sortiment hittar du både handkräm i pumpflaska och tub, i olika storlekar. Fördelen med en handkräm med pump är att det är enkelt att dosera handkrämen rätt, även för familjens minsta.

Bästa handkrämen för torra händer

Om dina händer är mycket torra bör du välja en hand lotion med en mycket högre fetthalt än en vanlig fuktighetskräm. I vårt sortiment finns till exempel en vårdande handkräm för torra händer med en fetthalt på 40%, som innehåller glycerin, bisabolol och allantoin. Allantoin är en effektiv ingrediens som främjar läkning av sprucken hud. Ett bra alternativ för dig som har torra handflator, handryggar eller torr hud mellan fingrarna. Om du har problem med förhårdnader på händer och fingrar är det viktigt att använda handkräm varje dag.

Behöver du en vårdande handkräm för atopisk hud kan du välja en av våra produkter som har rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol i Finland. Dessa handkrämer är också säkra för barn i åldern 0–3 år. Om dina nagelband behöver extra omsorg kan du kolla våra produkter inom nagelvård.

Härlig hand cream – med eller utan doft

Är du förtjust i väldoftande hand cream lotion hittar du flera härliga alternativ i vårt sortiment. Prova till exempel en återfuktande och vårdande handkräm med doft av grönt äpple. Denna handkräm har en frisk doft av gröna äpplen med inslag av päron och persika. Gillar du doften vill du kanske också prova vår handtvål och duschtvål i samma stil.

Bland Dermosil-produkterna hittar du också helt doftfri handkräm, och handkräm med Hypoparfum®. Det innebär att handkrämen innehåller mer hudvänliga doftämnen. Dessa dofter innehåller inte de 26 doftämnena som EU har definierat som de mest allergiframkallande. Våra produkter med Hypoparfum® passar också dig som är känslig för dofter.

Produkter som du kan lita på

Vi har utvecklat och tillverkat pålitliga produkter för hela familjen redan i 40 år. Därför kan du lita på oss även när du letar efter en bra handkräm. Vi tillverkar alla handkrämer enligt samma principer som alla våra andra produkter. Vår egen produktutveckling säkerställer att varje Dermosil handkräm är av hög kvalitet, effektiv och hudvänlig – särskilt för känslig hud.

read_less