loader

Sänd gåvor till nära och kära

Vi har gjort det superenkelt för dig att göra en beställning i vår webbshop och få den levererad till någon annan var som helst i Finland.

Nu kan du även välja att skicka din beställning till vänner och familj! Vi har gjort det superenkelt för dig att göra en beställning i vår webbshop och få den levererad till någon annan var som helst i Finland.

Du lägger produkterna som vanligt i din varukorg, går till kassan och väljer där att Skicka beställningen som gåva till någon annan. Sedan fyller du i mottagarens uppgifter och skriver en liten hälsning som vi trycker på ett kort och skickar med beställningen.

Därefter väljer du leveranssätt för beställningen som du skickar till din vän, fyll i postnummer och sök möjliga leveranssätt. Notera att du inte kan dela upp beställningen till flera mottagare, utan hela beställningen skickas till mottagaren som du uppgett. Beställningar som skickas som gåvor bör läggas som skilda beställningar.

Exempelvis om du vill skicka gåvor till tre vänner, ska du göra tre skilda beställningar. Om du vill beställa produkter till dig själv och en vän, ska du göra två skilda beställningar.

Efter att du valt leveranssätt är det dags att välja betalsätt för din beställning, när du skickar en gåva till någon annan kan du endast välja att betala med Paytrail eller Dermosilfaktura. Om du väljer Dermoslifaktura kommer du att få fakturan till din e-post. Skicka slutligen in beställningen. Paketet levereras till mottagaren enligt normal leveranstid 1-3 vardagar, om inte annat nämns.

Vi skickar ett sms till mottagaren om att en vän har skickat en gåva. Beroende på valt leveranssätt kommer posten eller Matkahuolto att ge mer information om paketet när det är på väg.

Överraska någon du bryr dig om med en gåva och låt oss sköta leveransen!