loader

All-in-one mascara

3684

Mascaraborsten och konsistensen gör tillsammans att fransarna blir vackert böjda och ser längre och tätare ut.

9,80 € / 10 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,3 / 5

Baseras på 8 recensioner. Visa recensioner

Dermosil All-in-one mascara ger volym, längd och vackert böjda fransar.

Dermosil All-in-one mascara har en unikt formad borste med fiberstrån av olika längd, vilket gör att mascaran fördelas jämnt över ögonfransarna. Mascaran och borsten är speciellt utvecklade för att tillsammans böja fransarna och få dem att se både tätare och längre ut.

Applicera med hjälp av mascaraborsten i slutskedet av makeupen. Dra borsten från ögonfransroten och utåt mot topparna med små zigzag-rörelser. Mascaran kan användas både på övre och undre fransraden

Macaran är vattenlöslig och kan avlägsnas med makeupremover. Mascaran är intensivt svart och innehåller naturligt vårdande ämnen.

Mascaran passar även för dig som använder kontaktlinser.

Produkten är oparfymerad och vegansk.

Serie: series logo

Kategori: Mascara

Ändamål: Mascara för fylligare ögonfransar.

Användning: Applicera med hjälp av mascaraborsten i slutskedet av makeupen. Dra borsten från ögonfransroten och utåt mot topparna med små zigzag-rörelser. Mascaran kan användas både på övre och undre fransraden. Avlägsna med makeupremover.

Hudtyp: Känslig; Ung; Mogen

Doft: Oparfymerad

Aqua, CI 77499, Sorbitan Olivate, Copernicia Cerifera Cera, Oryza Sativa Cera, Stearic Acid, VP/VA Copolymer, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, VP/Hexadecene Copolymer, Phenoxyethanol, Sorbitol, Aminomethyl Propanol, Tocopherol, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Dimethicone, PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Panthenol, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Iodopropynyl Butylcarbamate, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract

Totalbetyg

4,3/5

reviewer avatar
Anna-Kajsa W. 23.08.2020

Mascaran är lätt att applicera, men borst(skaftet) har lossnat två gånger ur korken, vilket har gjort att jag har varit tvungen att kasta den.

reviewer avatar
Johanna B. 05.04.2019

Smal borste som ger långa och separerade fransar. Inte upplevt ännu att hylsan gått sönder. Kanske har de förbättrat förpackningen?

reviewer avatar
Madelene H. 28.02.2019

Borsten passade inte mig, vill ha mer separerade fransar. Upplevde inga problem med hylsan.

reviewer avatar
carola M. 13.12.2018

Mascaran är bra men hylsan går i sönder och då torkar mascaran

reviewer avatar
anonymous 23.08.2018

Hej Birgitta. Tråkigt att höra att mascaran inte passade dig. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst så hjälper vi dig med reklamation.

reviewer avatar
Birgitta L. 23.08.2018

Luktar starkt av kemikalier. Jag har sminkat mig under 48 år i stort sett dagligen och har aldrig fått någon allergisk reaktion tidigare. Av den här mascaran blev ögonen röda, svullna och kliade. Jag avvaktade en vecka och använde min gamla mascara, provade igen och fick samma reaktion.