loader
series logo

Vitamin E Micellärvatten Hyal x 4

5,60 € / 250 ml

Mild men effektiv rengöring som enkelt avlägsnar makeup och orenheter. Micellärvatten innehåller hyaluronsyror som binder fukt och gör huden mjuk och smidig.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Vitamin E
Om produkten

Dermosil Vitamin E Micellärvatten är en mild men effektiv produkt som avlägsnar orenheter och makeup. Inget vatten behövs, ansiktet rengörs med en makeuppad fuktad i Micellärvatten. Produkten rengör, friskar upp och återfuktar ansiktet.

Micellärvatten och makeuppads är en oslagbar kombination för rengöring av ansiktet. En makeuppad som är fuktad med Micellärvatten drar till sig orenheter, talg och makeup som en magnet. Det räcker med att du torkar av ansiktet med lätta rörelser, huden blir ren utan att du gnuggar. Man behöver inte skölja efteråt. Utmärkt för snabb rengöring av ansiktet på morgonen eller att ha med på resan.

Micellärvatten innehåller fyra olika stora hyaluronsyramolekyler, som binder fukt i huden både inifrån och utifrån. Hyaluronsyror finns naturligt i huden, så de ingredienser som finns i Produkten stöder hudens fuktbalans på ett naturligt sätt och förbättrar också elasticiteten i huden.

Micellärvatten innehåller också E-vitamin, en för huden viktig antioxidant, som skyddar hudcellerna mot oxidativ stress och motverkar på så sätt hudens åldrande i förtid.

Produkten innehåller inte olja och går bra att använda med fransförlängningar.

Micellärvatten är en oparfymerad produkt.

Ändamål
För att rengöra ansiktet och avlägsna makeup.
Användning
Fukta en makeuppad med Micellärvatten och torka av ansikte, hals och dekolletage med lätta rörelser.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Torr; Normal; Bland; Ung; Mogen; Fet

Aqua, Propanediol, Polysorbate 20, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Precis vad jag behövde! Produkten tar enkelt bort dagens make-up när jag har bråttom till kvällsträningen på gymmet. När jag tränar vill jag inte ha make-up i ansiktet och med den här produkten avlägsnar jag snabbt och enkelt mascara, puder och krämer. Denna blir nog en favorit på badrumshyllan!

Fick ett prov med senaste tidningen och blev glatt överraskad! Huden kändes mjuk, len och ren efteråt. Inte alls klibbigt som det ibland kan kännas med andra märken jag har provat. Den här ska ingå i min morgonrutin framöver!