loader

Kökshandtvål refill

30371

Antibakteriell handtvål för köket. Tvålen löddrar sparsamt och är lätt att skölja bort. Innehåller naturliga citrusoljor som neutraliserar exempelvis fisk- och löklukt.

5,50 € 5,00 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

5,0 / 5

Baseras på 1 recensioner. Visa recensioner

Denna är ett måste i köket!

Johanna K.

Dermosil Kökshandtvål rengör händerna effektivt i samband med matlagning. Innehåller naturliga citrusoljor som ger en frisk doft.

Den antibakteriella Kökshandtvålen är utvecklad speciellt för köket där man hanterar olika matvaror och snabbt behöver tvätta av händerna. Tvålen löddrar sparsamt och är lätt att skölja bort från händerna. Produkten är vegansk.

Tvålen är tillverkad i Korsnäs och har beviljats Nyckelflaggan-symbolen, ett märke för finländskt arbete.

Skölj bort om du får tvål på diskbänken eller på annan rostfri yta.

 

Bruksanvisning för refill

Häll alltid refillpåsens innehåll i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Av hygienskäl rekommenderar vi inte att fylla på en halvtom flaska. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex (6) månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refill är ett miljövänligt val

Refillpåsarnas material är PET/PA/PE-plast och korkens material är PP-plast. Den tomma påsen sorteras som plastavfall. Med refill sparar man en stor mängd plast och den tar mindre utrymme i sophinken.

Kategori: Handtvål

Ändamål: För tvätt av händer i samband med matlagning.

Användning: Töm refillpåsens innehåll i en väl rengjord och torr flaska, som innehållit Dermosil Kökstvål. Tvätta händerna med tvålen och skölj.

Hudtyp: Normal

Doft: Svagt parfymerad

Tillverkningsland: Finland

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Chloride, Betula Pendula Sap, Parfum, Lactic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Propylene Glycol, Citric Acid, Limonene, Citral, Benzyl Benzoate

Se även:

Köps ofta tillsammans

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

Bestseller
product image
3900

Maximizing Moist Proof mascara

10,90 € / 10 ml

Köp
New
product image
4154

Berry Boost Deo Roll-On

3,70 € / 75 ml

Köp
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

7,90 € / 150 ml

Köp
Bestseller
product image
9774

Berry Boost Duschgel

6,90 € / 500 ml

Köp

Totalbetyg

5,0/5

reviewer avatar
Johanna K. 26.09.2020

Denna är ett måste i köket!