Handtvål

products_productsCount

Skäm bort dina händer med en härlig och prisvänlig handtvål som ger ett mjukt lödder och vårdar händerna!read_more

Det är inte så spännande att tvätta händerna med tvål, men det blir mycket roligare med en lyxig handtvål. Här hittar du både fast tvål och flytande tvål, både oparfymerande och med ljuvliga dofter. Fina tvålar är dessutom snygga inredningsdetaljer i toalett och badrum.

Bästa handtvålen för torra händer

Det är viktigt att välja handtvål noggrant eftersom vi använder den flera gånger om dagen. En dålig eller felaktig handtvål kan i värsta fall torka ut huden. Om du har känslig hud rekommenderar vi att du väljer en handtvål för torra händer som tvättar mjukt utan att torka ut huden. Kolla också våra andra produkter inom hudvård för extra känslig hud i serien Sensitive.

Fast tvål eller flytande handtvål?

En klassisk hård tvål och flytande handtvål har båda sina fördelar, och valet mellan dem beror ofta på personliga preferenser.

Fördelar med fast tvål:

  • Hållbar: Fast tvål håller oftast längre än flytande handtvål eftersom den inte innehåller lika många konserveringsmedel och kemikalier för att bevara sin konsistens.
  • Miljövänlig: Fast tvål genererar mindre avfall eftersom den inte behöver förpackas i plastflaskor eller andra engångsförpackningar.
  • Prisvärd: Fast tvål är oftast billigare per tvätt än flytande handtvål. Eftersom den inte pumpas ut i överflöd är det lättare att kontrollera mängden du använder.
  • Resevänlig: Fast tvål är enklare att ta med på resor eftersom den inte räknas som en flytande vätska och inte omfattas av samma restriktioner på bagage.

Fördelar med flytande handtvål och handtvål med skum:

  • Hygienisk: Flytande handtvål minskar risken för bakteriespridning jämfört med fast tvål, eftersom du inte rör vid själva tvålen när du använder den. Utan tvekan den bästa handtvålen i offentliga toaletter eller om du är orolig för smittoöverföring.
  • Praktisk: Flytande handtvål levereras i en pumpflaska, vilket gör det enkelt att dosera rätt mängd tvål.
  • Återfuktande: Många flytande handtvålar innehåller fuktgivande ingredienser som gör gott för torr hud.
  • Lättanvänd: Flytande tvål är enkel att använda, även för personer med nedsatt handstyrka eller rörlighet, eftersom den inte behöver gnuggas för att skapa skum.
  • Mångsidig: Flytande tvål kan också användas för rengöring av andra ytor och föremål, som exempelvis smycken.

Hitta din favorit och beställ handtvål refill

I vårt sortiment finns flytande tvål i snygga förpackningar som gärna kan stå framme i toalett, badrum eller kök. När din handtvål i pumpflaska är slut behöver du inte köpa en ny, du kan köpa samma tvål i en billigare tvål refill-förpackning och fylla pumpflaskan igen. Varför inte köpa din favorittvål och refill tvål samtidigt, så har du tvål så det räcker en bra bit? Om du vill ge bort handtvål som gåva rekommenderar vi ett handtvål set som innehåller både tvål och en elegant, keramisk tvålflaska.

Vi har även doftfri handtvål

Doftfri handtvål är inte alltid helt utan doft, eftersom råmaterialen i handtvålen har sina egna naturliga dofter, vilket gör att även en doftfri produkt ändå kan ha en viss lukt. Bland Dermosil-produkterna hittar du också mild handtvål med etiketten Hypoparfum®. Det innebär att handtvålen innehåller mer hudvänliga doftämnen. Dessa dofter innehåller inte de 26 doftämnena som EU har definierat som de mest allergiframkallande. Vår Hypoparfum®-doftande handtvål är därför lämplig även för dig som är känslig för dofter.

God handhygien i köket

God handhygien är viktigt i köket! Dermosils kökshandtvål är speciellt utvecklad för användning i köket. Kökshandtvålen skapar inte mycket skum, så den kan snabbt sköljas av händerna. Kökshandtvålen hjälper också till att ta bort kraftiga dofter från händerna.

Produkter som du kan lita på

Dermosil är ett familjeföretag, och ansvarsfulla val har alltid varit en självklar del av vår verksamhet. I vårt nuvarande sortiment med över 400 produkter finns högkvalitativa och hudvänliga produkter för hela familjen. Vi har utvecklat pålitliga produkter för hela familjen i 40 år, och du kan lita på vår erfarenhet. Vi tillverkar handtvål enligt samma principer som alla våra andra produkter. Vår egen produktutveckling säkerställer att varje handtvål i vårt sortiment är av hög kvalitet, effektiv och hudvänlig – särskilt för känslig hud.

Hitta en effektiv och vacker handtvål till ditt badrum och kök i vårt omfattande sortiment. Se även vårt utbud av duschtvål, schampo och handkräm.

read_less