loader

Vitamin E Hudvårdslotion refill

30851

Lätt, återfuktande och vårdande lotion för hela kroppen. Innehåller vårdande allantoin och E-vitamin, som är en viktig antioxidant för huden. Hjälper huden upprätthålla fuktbalansen.

7,20 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

5,0 / 5

Baseras på 1 recensioner. Visa recensioner

Vitamin E Hudvårdslotion är en lätt lotion som passar för hela kroppen. Produkten absorberas snabbt av huden och ger både vård och skydd. E-vitamin motverkar hudens åldringsprocess och förstärker hudens förmåga att bevara fukthalten. Allantoin har både stimulerande och lugnande verkan. Produkten har en mild Hypoparfum®-doft.

Refillpåsen, som innehåller 500 ml, är försedd med skruvkork och ett munstycke som påminner om en flaska som gör det lätt att hälla påsens innehåll i den sparade originalförpackningen. Innehållet i refillpåsen är identiskt med produkten i originalförpackningen.

Så här upprätthåller du produktens hygien och hållbarhet: Diska och torka flaskan ordentligt innan du fyller på med nytt innehåll. Rengör också korken och pumpen. Fyll inte på en halvtom flaska! Dermosils flaskor och pumpar håller för åtminstone 3-4 påfyllningar om du sköter dem väl.

Refillpåsens bäst före -datum finns tryckt i sömmen på påsen. Bäst före -datumet gäller en oöppnad produkt. Vi rekommenderar att en öppnad produkt används i högst sex (6) månader. Lägg märke till det nya bäst före -datumet då du häller över innehållet i en originalflaska. Datumet på flaskan gäller det gamla innehållet.

Refillpåsarna är tillverkade av PET/PA/PE-plast och korken av PP-plast. Korkens sigill är tillverkat i aluminium. En tom refillpåse med kork väger 13 gram. En tom 500 ml flaska med pump väger 46 gram. Refillpåsen sparar alltså stora mängder plast och tar mindre utrymme i avfallskärlet. Refillpåsen är ett miljövänligt alternativ. Du kan slänga den tomma refillpåsen med köksavfallet.

Notera att refillpåsarna har femsiffriga produktnummer.

Serie: series logo

Kategori: Kropp

Ändamål: Vårdande fuktighetslotion för hela kroppen.

Användning: Töm refillpåsens innehåll i en väl rengjord och torr flaska, som innehållit Dermosil Vitamin E Hudvårdslotion. Applicera, massera in och låt absorberas.

Hudtyp: Normal; Torr

Doft: Hypoparfym

Aqua, Stearic Acid, Isopropyl Myristate, Propanediol, Cetyl Alcohol, Urea, Glycol Distearate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Stearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Diheptyl Succinate, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Triethanolamine, Dimethicone, Parfum, Tocopheryl Acetate, Cetyl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Acetylated Lanolin Alcohol, CI 17200

Köps ofta tillsammans

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

Last Chance
(0)

Mun- och nässkydd, 50 st

19,90 € / 50 st

Köp
New
(0)

Utslätande hårkräm

5,90 € / 100 ml

Köp
New
(0)

Lingonshampo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Köp
Bestseller
(7)

Vitamin E Rengöringsmousse

7,20 € / 150 ml

Köp

Senast visade produkter

Totalbetyg

5,0/5

reviewer avatar
Mikaela H. 15.09.2020

Doften är underbar! Kunde vara lite fetare. Refill-påsen är miljövänlig, borde finnas refill av allt som är 500ml 👍