Kroppskräm & body lotion

products_productsCount

Body lotion och body butter vårdar och återfuktar huden. I vårt sortiment hittar du högklassig och mild hudvård för varje hudtyp.read_more

Vi har allt från lätt hudlotion till mjukgörande hudvårdsolja och fetare kroppskräm för torr hud.

Återfuktande kroppskräm för torr hud

Sensitive vårdkräm 20 % är en hudkräm för kroppen som hela familjen kan använda oavsett hudtyp. Det är en parfymfri body lotion för torr, känslig och atopisk hud. Produkten återfuktar, skyddar och vårdar huden. Sensitive hudsalva extra är en specialsalva för vård av torr hud som passar hela kroppen, även för små barn och personer med atopisk hud. Kolla också våra andra produkter för känslig och atopisk hud.

E-vitamin i hudkräm gör susen

En bra kroppslotion för torr hud innehåller E-vitamin. Hudkräm med E-vitamin, sheasmör och glycerin är mycket fuktgivande och ger din hud allt den behöver. Vår Vitamin E-kroppskräm har en härlig konsistens och är lätt att dosera från den praktiska tuben. Sensitive sheasmör innehåller 100 % sheasmör, som återfuktar torra hudområden på ett otroligt effektivt sätt. Produkten innehåller också de effektiva antioxidanterna E- och F-vitamin som förnyar, skyddar och gör huden fastare. Perfekt för atopisk och känslig hud!

Hudvårdsolja för hela kroppen

Om du behöver extra fukt är hudvårdsolja ett utmärkt val. Sensitive jojobaolja 100 % är en mjukgörande och fuktgivande ekologisk jojobaolja utvunnen från frön av jojobabusken. Denna mångsidiga jojobaolja kan användas på ansikte, kropp, hår och hårbotten och passar alla hudtyper. Dermosil Carrot Oil ökar hudens fuktighet, mjukhet, elasticitet och hjälper till att behålla en ungdomlig hud. Denna veganska olja passar både ansiktet och kroppen. För ansiktet har vi både serum och ansiktsolja i som tar din hudvårdsrutin till en helt ny nivå.

Kroppslotion som luktar gott

Gillar du body lotion med doft finns det mycket att upptäcka i vårt sortiment. Vad sägs om frisk äppeldoft i Apple kroppskräm eller en läcker doft av röda bär i Berry Boost hudvårdslotion? Alla våra produkter passar också som kroppslotion för män. Prova till exempel Original Hudvårdslotion med Hypoparfum® som var Dermosils allra första produkt, lanserad år 1988. I vår populära Classic-serie hittar du produkter som passar för hela familjen.

Body lotion för ung hud

I Dermosils Youth-serie hittar du högklassiga produkter som passar bra för ung hud. Youth kroppskräm innehåller glycerin, aprikosolja, aprikosextrakt och niacinamid, som får huden att kännas perfekt återfuktad och silkeslen.

Prisvärd och bra kroppslotion från Dermosil

Oavsett om du behöver återfuktande body lotion, mjukgörande hudvårdsolja eller fetare body butter hittar du högklassiga och prisvärda alternativ i vårt sortiment. Upptäck våra kroppskrämer för olika hudtyper som håller just din hud smidig, mjuk och vacker. Komplettera gärna din hudvårdsrutin med dagkräm och nattkräm för ansiktet.

read_less