loader

Röd apelsin Duschgel refill

31181

Behagligt mjuk duschgel som ger ett rikligt lödder. Innehåller blodapelsinolja som ger produkten en glad och pigg doft. Duschgelen är transparent röd.

6,50 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Fruktig och fräsch duschgel i miljövänlig refill

Dermosil Röd apelsin Duschgel har en mjuk gelkonsistens och ger ett rikligt lödder. Duschgelen tvättar huden skonsamt och gör den mjuk. Känns behaglig att applicera på huden, sköljs bort med ljummet vatten.

Produkten är tillverkad i Korsnäs och har beviljats Nyckelflaggan-symbolen, ett märke för finländskt arbete.

Produkten är vegansk.

 

Bruksanvisning för refill

Häll alltid refillpåsens innehåll i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Av hygienskäl rekommenderar vi inte att fylla på en halvtom flaska. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex (6) månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refill är ett miljövänligt val

Refillpåsarnas material är PET/PA/PE-plast och korkens material är PP-plast. Den tomma påsen sorteras som plastavfall. Med refill sparar man en stor mängd plast och den tar mindre utrymme i sophinken.

Serie: series logo

Kategori: Duschtvål

Ändamål: För tvätt av kroppen.

Användning: Töm refillpåsens innehåll i en väl rengjord och torr flaska, som innehållit Dermosil Röd apelsin Duschgel. Applicera på fuktig hud och skölj med ljummet vatten.

Hudtyp: Normal

Doft: Svagt parfymerad

Tillverkningsland: Finland

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Parfum, Glycerin, Limonene, Polysorbate 20, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Trisodium Sulfosuccinate, Citric Acid, Sodium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Citrus Aurantium Dulcis Oil, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Disodium EDTA, Sodium Sulfate, CI 15985, CI 45100

Se även:

Köps ofta tillsammans

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

Bestseller
product image
3900

Maximizing Moist Proof mascara

10,90 € / 10 ml

Köp
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

7,90 € / 150 ml

Köp
New
product image
4149

Ceramidkräm

9,50 € / 50 ml

Köp
Bestseller
product image
3026

Ansiktstvätt

5,80 € / 250 ml

Köp

Bli först att lämna en recension