Dusch- och badolja & duschtvål

products_productsCount

Sätt guldkant på vardagen med uppfriskande duschtvål eller gör den egna spastunden ännu mysigare med en härlig bad- eller duscholja.read_more

Vi har mjukt löddrande och milt doftande duschtvål som passar för hela kroppen.

En bra shower gel rengör huden skonsamt utan att torka ut den. I vårt omfattande sortiment ingår allt från duschkräm med milda dofter till doftfria alternativ och även duschkräm för män. Vi har utvecklat produkter inom body wash för hela familjen i över 30 år, och du kan lita på vår erfarenhet. Det gäller även dig som behöver återfuktande duschkräm för torr hud.

Skillnaden mellan duschtvål, duscholja, duschgel och duschkräm

Vad är duscholja egentligen och vad är shower gel? Kärt barn har många namn och det är inte alltid så lätt att förstå skillnaden mellan de olika produkterna.

  • Traditionell duschtvål används för att tvätta kroppen, den kan ha en fast eller flytande form.
  • En duscholja är, precis som namnet antyder, en olja som rengör huden. Det betyder att en duscholja inte bara rengör utan också återfuktar huden, vilket är speciellt viktigt under det kalla och torra vinterhalvåret.
  • Duschgel är alltid i flytande form, och förpackas i flaska eller pump. Shower gel löddrar rejält när den kommer i kontakt med vatten och rengör effektivt.
  • Duschkräm påminner om duschgel, men duschkrämer innehåller ofta fuktgivande ingredienser som glycerin eller oljor. Återfuktande duschkräm är ett bra alternativ för dig som har torr hud.

Duschkräm för män, kvinnor och barn

Visst är det härligt med en duschkräm som luktar gott? I vårt sortiment finns dofter som passar hela familjen, men också shower gel för herr med en fräsch och sportig doft som passar både unga och äldre män. Missa inte vår praktiska kombination av schampo & shower gel man, en duschtvål för män som också kan användas för hårtvätt! Kolla också våra andra produkter för män.

Barn älskar skum det finns det gott om i vår tvättmousse, en duschtvål med pump där produkten omvandlas till skum då den pumpas ur flaskan. Har du en liten som gärna plaskar i badkaret kan du också testa vårt badskum.

När det gäller duschcreme för dam finns det många härliga dofter att välja mellan. Vad sägs om en uppiggande shower gel cream med blodapelsinolja? I vårt sortiment hittar du också lite annorlunda dofter, som rädisa och rödbeta.

Finns det helt doftfri duschcreme?

Många produkter inom kategorin skrubb, dusch och bad marknadsförs som doftfria, även om det inte riktigt stämmer. Det beror vanligtvis på att råvarorna i shower gel har sina egna naturliga dofter, vilket gör att även en doftfri produkt ändå kan ha en viss lukt.

Om du vill ha en helt oparfymerad duschkräm för torr hud rekommenderar vi vår doftfria sensitive duschgel med fuktgivande glycerin. Den passar både som duschkräm för herr, dam och barn. I Sensitive-serien finns också en rad andra parfymfria produkter som passar perfekt för torr eller atopisk hud.

Är du känslig för dofter kan du också prova Vitamin E duschgel med Hypoparfum®-doft. Det innebär att duschgelen har tillverkats med hudvänligare dofter. Våra produkter med Hypoparfum®-doft innehåller inte 26 av de doftämnen som EU har definierat som de som mest troligt orsakar allergier.

Oavsett om du söker en parfymfri duschtvål för torr hud, en återfuktande duschcreme för herr eller en väldoftande duschtvål för dam finns det många härliga alternativ i vårt utbud. Varje duschgel vi tillverkar är alltid utformad med din hud i åtanke och med respekt för naturen. Du hittar både veganska och sulfatfria alternativ i vårt sortiment.

Hitta din favorit bland våra produkter för dusch och bad. Kolla också in vårt sortiment av schampo och deodorant som hjälper dig att hålla dig fräsch hela dagen.

read_less