loader

Challenger Duschgel refill

36771

Fräscht manlig rengöringsprodukt för män som passar utmärkt för daglig användning. Mild duschgel som rengör huden utan att torka ut. Refill är alltid ett miljövänligt alternativ!

5,20 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

5,0 / 5

Baseras på 1 recensioner. Visa recensioner

Dermosil Challenger Duschgel är en fräsch rengöringsprodukt för män.

Duschgelen innehåller milda rengörande tensider och återfuktande glycerin och passar därför utmärkt för dagligt bruk. Duschgelen passar för rengöring för hela kroppen.

Den svagt parfymerade duschgelen har en elegant och friskt manlig doft.

Challenger Duschgelens flaska och refillpåsen har samma 500 ml:s volym. Du fyller enkelt den tomma flaskan med innehållet i en refillpåse.

Dermosils refillpåse är försedd med skruvkork och ett munstycke som påminner om en flaska som gör det lätt att hälla påsens innehåll i en tom flaska. Innehållet i refillpåsen är identiskt med produkten i originalförpackningen.

Så här upprätthåller du produktens hygien och hållbarhet: Rengör och torka flaskan ordentligt innan du fyller på med nytt innehåll. Rengör också korken och pumpen. Fyll inte på en halvtom flaska! Dermosils flaskor och pumpar håller för åtminstone 3-4 påfyllningar om du sköter dem väl och rengör ordentligt då du fyller på flaskorna.

Refillpåsens bäst före-datum finns tryckt i sömmen på påsen. Bäst före-datumet gäller en oöppnad produkt. Vi rekommenderar att en öppnad produkt används i högst sex (6) månader. Lägg märke till det nya bäst före-datumet då du häller över innehållet i en originalflaska. Datumet på flaskan gäller det ursprungliga innehållet.

Refillpåsarna är tillverkade av PET/PA/PE-plast och korken av PP-plast. Korkens sigill är tillverkat i aluminium. En tom refillpåse med kork väger 13 gram. En tom 500 ml flaska med pump väger 46 gram. Refillpåsen sparar alltså stora mängder plast och tar mindre utrymme i avfallskärlet. Dermosil refillpåse är ett miljövänligt alternativ.

Notera att refillpåsarna har femsiffriga produktnummer.

Kategori: Duschtvål

Ändamål: Refillpåse för Challenger Duschgel.

Användning: Töm refillpåsens innehåll i en väl rengjord och torr flaska, som innehållit Challenger Duschgel.

Hudtyp: Torr; Normal

Doft: Svagt parfymerad

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Parfum, Polysorbate 20, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Trisodium Sulfosuccinate, Citric Acid, Sodium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Disodium EDTA, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Limonene, Hydroxycitronellal, Coumarin

Utvalt för dig

Last Chance
(0)

Mun- och nässkydd, 50 st

19,90 € / 50 st

Köp
New
(0)

Utslätande hårkräm

5,90 € / 100 ml

Köp
New
(0)

Lingonshampo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Köp
Bestseller
(7)

Vitamin E Rengöringsmousse

7,20 € / 150 ml

Köp

Senast visade produkter

Totalbetyg

5,0/5

reviewer avatar
Emma B. 27.11.2019

Äntligen en refill! Denhär doftar dessutom gott!