loader

Sport & Sauna Duschgel refill

37541

Fyll favoriten igen – sportigt fräsch duschgel för män! Rengör kroppen skonsamt utan att torka ut huden. Fuktgivande duschgel för dagligt bruk. Refill är alltid ett miljövänligt val.

5,20 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Miljövänlig refill på 500 ml

Duschgel för alla män! Den sportigt fräscha doften och den eleganta designen behagar såväl yngre som äldre män.

Sport & Sauna Duschgel är en skonsam rengöringsprodukt för dagligt bruk. Den fuktgivande duschgelen innehåller en mineralblandning bestående av magnesium, zink och koppar, som hjälper huden att bibehålla sitt välmående och sin fuktbalans. Produkten innehåller rikligt med glycerin, så den torkar inte ut huden.

Sport & Sauna Duschgel refill har samma dryga mängd på 500 ml som flaskan. Med en refill fyller du smidigt en tom flaska.

Produkten har en fräsch, sportig doft.

Produkten är vegansk.

 

Bruksanvisning för refill

Häll alltid refillinnehållet i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Fyll inte på en halvtom flaska! På så sätt bevaras hygienen och det nya innehållet förstörs inte på grund av gamla produktavlagringar. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refillernas material är en plastblandning, vilket betyder att tomma refillpåsar ska sorteras i brännbart avfall eller blandavfall. Refill är ett miljövänligt val – genom att välja refill i stället för flaska sparar man en märkbar mängd plast.

Kategori: Duschtvål

Doft: Svagt parfymerad

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum, Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Citric Acid, Limonene, Coumarin, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Phenoxyethanol, Copper Gluconate, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate

Se även:

Köps ofta tillsammans

Relaterade artiklar

article thumbnail

Hudvård

Fixa fina sommarfötter

13.05.22

Utvalt för dig

New
product image
(4)
9871

Sunny Apricot Handtvål

6,90 € / 500 ml

Köp
New
product image
9872

Sunny Apricot Duschgel

6,90 € / 500 ml

Köp
New
product image
(1)
9888

Sunny Apricot Deo Roll-On

3,90 € / 75 ml

Köp
New
product image
4121

Kylande roll-on

4,50 € / 10 ml

Köp

Bli först att lämna en recension