loader

Sport & Sauna Duschgel refill

37541

Fyll favoriten igen – sportigt fräsch duschgel för män! Rengör kroppen skonsamt utan att torka ut huden. Fuktgivande duschgel för dagligt bruk. Refill är alltid ett miljövänligt val.

5,50 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Miljövänlig refill på 500 ml

Duschgel för alla män! Den sportigt fräscha doften och den eleganta designen behagar såväl yngre som äldre män.

Sport & Sauna Duschgel är en skonsam rengöringsprodukt för dagligt bruk. Den fuktgivande duschgelen innehåller en mineralblandning bestående av magnesium, zink och koppar, som hjälper huden att bibehålla sitt välmående och sin fuktbalans. Produkten innehåller rikligt med glycerin, så den torkar inte ut huden.

Sport & Sauna Duschgel refill har samma dryga mängd på 500 ml som flaskan. Med en refill fyller du smidigt en tom flaska.

Produkten har en fräsch, sportig doft.

Produkten är vegansk.

 

Bruksanvisning för refill

Häll alltid refillpåsens innehåll i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Av hygienskäl rekommenderar vi inte att fylla på en halvtom flaska. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex (6) månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refill är ett miljövänligt val

Refillpåsarnas material är PET/PA/PE-plast och korkens material är PP-plast. Den tomma påsen sorteras som plastavfall. Med refill sparar man en stor mängd plast och den tar mindre utrymme i sophinken.

Kategori: Duschtvål

Doft: Svagt parfymerad

Tillverkningsland: Finland

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum, Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Citric Acid, Limonene, Coumarin, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Phenoxyethanol, Copper Gluconate, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate

Se även:

Köps ofta tillsammans

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

Bestseller
product image
3900

Maximizing Moist Proof mascara

10,90 € / 10 ml

Köp
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

7,90 € / 150 ml

Köp
New
product image
4149

Ceramidkräm

9,50 € / 50 ml

Köp
Bestseller
product image
3026

Ansiktstvätt

5,80 € / 250 ml

Köp

Bli först att lämna en recension