loader

Appliceringshandske

9478

Högklassig Appliceringshandske som gör det lätt att applicera Brun utan sol-mousse utan kladd. Handsken känns behaglig på huden och resultatet blir jämnt och vackert.

5,40 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

5,0 / 5

Baseras på 2 recensioner. Visa recensioner

Dermosil Appliceringshandske gör det lätt att applicera Brun utan sol -mousse utan kladd. Den högklassiga handsken känns behaglig på huden och resultatet blir jämnt och snyggt. Handsken släpper inte igenom färgen utan håller händerna rena.

Dermosil Appliceringshandske är tillverkad av hållbart och tvättbart material. Handsken håller längre om du sköljer den med varmt vatten och klämmer den torr efter varje användning. Handsken passar för händer i olika storlekar och både höger- och vänsterhänta. Kan också användas för ansiktet, men var försiktig med den känsliga huden kring ögonen.

Lyft på det tunna tyget i kanten av handsken och stick in handen. De tunna tyglagren kan ta ihop lite i varandra. Applicera brun utan sol -moussen på huden med hjälp av handskens tjockare sida, som har en lätt skumplastfyllning. Handskens ovansida, som placeras mot handryggen, pryds av en Dermosil-logo.

Serie: series logo

Kategori: Brun utan sol

Ändamål: Appliceringshandske som underlättar applicering av Brun utan sol-mousse.

Användning: Applicera Brun utan sol-mousse på huden med hjälp av handsken. Skölj handsken efteråt med varmt vatten och kläm den torr.

Totalbetyg

5,0/5

reviewer avatar
Sandra E. 21.04.2019

Inte så smidig att använda till moussen. Det kommer lätt mousse på ovansidan av handsken och då får man ändå brunfläckiga händer. Enklare att köra utan handske.

reviewer avatar
Terese B. 31.05.2018

Gick sönder i sömmen efter första appliceringen av bus...