loader
series logo

Appliceringshandske

5,40 €

Högklassig Appliceringshandske som gör det lätt att applicera Brun utan sol-mousse utan kladd. Handsken känns behaglig på huden och resultatet blir jämnt och vackert.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Se även:

Serie
Accessories
Om produkten

Dermosil Appliceringshandske gör det lätt att applicera Brun utan sol -mousse utan kladd. Den högklassiga handsken känns behaglig på huden och resultatet blir jämnt och snyggt. Handsken släpper inte igenom färgen utan håller händerna rena.

Dermosil Appliceringshandske är tillverkad av hållbart och tvättbart material. Handsken håller längre om du sköljer den med varmt vatten och klämmer den torr efter varje användning. Handsken passar för händer i olika storlekar och både höger- och vänsterhänta. Kan också användas för ansiktet, men var försiktig med den känsliga huden kring ögonen.

Lyft på det tunna tyget i kanten av handsken och stick in handen. De tunna tyglagren kan ta ihop lite i varandra. Applicera brun utan sol -moussen på huden med hjälp av handskens tjockare sida, som har en lätt skumplastfyllning. Handskens ovansida, som placeras mot handryggen, pryds av en Dermosil-logo.

Ändamål
Appliceringshandske som underlättar applicering av Brun utan sol-mousse.
Användning
Applicera Brun utan sol-mousse på huden med hjälp av handsken. Skölj handsken efteråt med varmt vatten och kläm den torr.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Gick sönder i sömmen efter första appliceringen av bus...