loader

Alla serier

Dermosils sortiment delas upp i olika produktserier, och varje serie knyter ihop en grupp ljuvliga produkter. På den här sidan kan du läsa mer om alla våra serier och få en överblick över vårt sortiment med fler än 400 produkter. Här kan du enkelt hitta nya favoriter.

Classic

Hudvänliga produkter för hela familjens dagliga hudvård. Classic är kärnan i vårt sortiment. Här hittar du klassiker som den allra första produkten från Dermosil och våra kunders storfavoriter.

Sensitive

Oparfymerade och milda produkter, för dig med torr och känslig hud. Produkterna är försedda med Allergi-, Hud- och Astmaförbundets allergisymbol. Serien innehåller produkter för barn under 3 år.

Vitamin E

Fuktgivande, hudvänliga och vårdande produkter med antioxidantrika vitamin E. Stärker och återställer hudens fuktbarriär, förebygger rynkor och skyddar huden. Hitta din hudvårdsrutin med Vitamin E.

Skin Solutions

Varje hudtyp har sina utmaningar och behov. Oberoende av vad din hud behöver hittar du lösningen här. Skin Solutions -produkterna kan kombineras till en vårdande och återfuktande hudvårdsrutin som passar just din hud.

Skin Comfort

Du kan inte stoppa hudens åldrande, men du kan motverka tecken på för tidigt åldrande i huden. Skin Comfort erbjuder lyxiga produkter som återfuktar och vitaliserar torr och åldrande hud samt hjälper till att hålla den elastisk.

Spa & Sauna

Allt du behöver för att skapa en härlig, avslappnad och lugn spaupplevelse hemma. Vårdande produkter för hela kroppen.

Soft Steps

Fotvård är en viktig del av kroppens välbefinnande. Hos oss hittar du ett brett och omfattande utbud av fotvårdsprodukter som lämpar sig för både kvinnor och män. Ta steget till mjukare hud.

Hair Solutions

Förstklassiga hårvårdsprodukter som utvecklats för ditt hårs bästa. Produkterna innehåller effektiva ingredienser som ger näring och vårdar ditt hår effektivt så att det blir friskare och starkare.

Hair Care

Hårvårdsprodukter utvecklade för omväxlande nordiska förhållanden. Produkterna är både skonsamma och rikliga. Serien innehåller högklassiga produkter för rengöring, vård och styling.

Juuri

Effektiva ingredienser från naturen. Serien Juuri består av hudvårdsprodukter tillverkade av intressanta råvaror och ämnen av naturligt ursprung. Endast de bästa råvarorna från naturen, utan onödiga tillsatser – för just din hud!

Kaura

De härliga produkterna i serien Kaura ger huden en silkeslen känsla. De innehåller finländskt havremjöl som återfuktar och lugnar huden samt havrefröolja som återfuktar och stärker huden.

Limited Collection

Limited Collection är serien för våra härliga säsongsprodukter! Serien innehåller produkter som växlar enligt årstid, läckra säsongsprodukter som säljs endast i begränsat parti.

Makeup

Få en vacker och naturlig makeup med högklassig makeup från Dermosil. Finlands mest mångsidiga urval av sminkprodukter med rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets allergisymbol.

Man

Produktserie speciellt utvecklad för mäns hud. Produkterna är lätta, effektiva, snabba och praktiska. I produktserien finns produkter som doftar både sportigt och kryddigt för kropp och hår.

Marja

Läckra finska bär utgör kärnan i produktserien Marja. Fröolja från havtorn, lingon och nypon ger dessa fräscha produkter en lyxig mjukhet som skämmer bort huden.

Living

Produkterna i vår Living-serie gör ditt hem naturligt fräscht och skinande rent. I vårt förnyade utbud hittar du allt du behöver för ombonad av hemmet.

Goodwill

Välgörande godsaker till dig och alla du bryr dig om. 30 % av priset för varje såld Goodwillprodukt går alltid till ett gott ändamål.

Refill

Refill består av refillpåsar till populära Dermosilprodukter. Tack vare de rikliga 500 milliliter stora refillpåsarna kan du använda dina favoritflaskor om och om igen. Refill sparar både på miljön och plånboken.

Friend

Friend erbjuder produkter för hundens tassar, hud och päls. De oparfymerade, Allergy Certified-produkterna irriterar inte hundens luktsinne och är skonsamma för både hunden och ägaren.