loader

Kollagenserum

4042

Styrka för mogen hy – en riktig superboost. Kollagenserum stärker huden, hjälper den bibehålla sin spänst och stöder hudens förmåga att binda fukt. Innehåller även skvalan och kreatin.

11,90 € / 30 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,1 / 5

Baseras på 4 recensioner. Visa recensioner

Den är kanonbra! Huden blir mjuk och känns nästan att den mjukar fina linjer. Verkligen bäst, det kommer jag att alltid beställa.

Sirpa S.

 

Dermosil Kollagenserum stärker huden och hjälper den hållas slät och fin. Serumet är utvecklat så att samtliga ämnen hjälper huden bibehålla sin spänst och fyllighet samt stöder hudens förmåga att binda fukt.

Kollagen är ett ämne som finns naturligt i kroppen. Det är ett viktigt byggämne vars uppgift är att hålla huden spänstig, flexibel och fyllig. När man blir äldre minskar den naturliga produktionen av kollagen. Då börjar hudens struktur gradvis förlora sin spänst och huden blir slappare och det börjar bildas linjer. Kollagenserum innehåller kollagen som bidrar till att stimulera hudens egna kollagenproduktion.

Utöver kollagen innehåller det också mycket näringsrikt algextrakt, vilket är bland annat mycket rikt på Omegafettsyror. Genom att stöda hudens produktion av hyaluronsyra har algextrakt fuktgivande verkan. Det ger även huden livskraft och stöder hudens kollagenproduktion och förhindrar att produktionen trappas ner.

Serumet innehåller även superfuktgivande skvalan och kreatin som finns naturligt i kroppen. Huden njuter särskilt mycket av skvalan som utvinns ur oliver. Det har mjukgörande, fuktgivande och skyddande verkan och även antioxidantiska egenskaper. Medan kreatin är mycket fuktgivande.

Använd serumet på rent ansikte morgon och kväll. När serumet absorberats kan du avsluta med en ansiktskräm från Skin Comfort-serien. Bästa resultatet fås om du peelar huden regelbundet. Bekanta dig med våra peelingprodukter för ansiktet.

Serumet innehåller kollagen med nötursprung. 

Serie: series logo

Kategori: Ansiktsserum

Ändamål: Serum särskilt för mogen hy.

Användning: Applicera morgon och kväll på ren hy och avsluta med ansiktskräm. Bästa resultatet fås om du peelar huden regelbundet.

Hudtyp: Mogen; Torr; Normal

Doft: Hypoparfym

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol Cocoate, Squalane, Hydrolyzed Collagen, Creatine, Alaria Esculenta Extract, Panthenol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Utvalt för dig

New
(0)
4102

Vitamin E Handkräm mini

3,20 € / 50 ml

Köp
New
(0)
2240

Julkalender

47,50 €

Köp
Bestseller
(7)
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

7,20 € / 150 ml

Köp
New
(0)
9858

Kökshandtvål björn

5,90 € / 500 ml

Köp

Senast visade produkter

Totalbetyg

4,1/5

reviewer avatar
Therése F. 06.08.2021

Huden känns fräsch och yngre, sjunker lätt in i huden

reviewer avatar
Carola W. 05.06.2021

Bästa någonsin :)

reviewer avatar
Karin B. 05.04.2021

Jag är väldigt nöjd med era produkter

reviewer avatar
Sirpa S. 27.10.2020

Den är kanonbra! Huden blir mjuk och känns nästan att den mjukar fina linjer. Verkligen bäst, det kommer jag att alltid beställa.