loader

Kollagenansiktsvatten

4105

Fukt till torr, mogen hy

Alkoholfritt

Fuktgivande och vårdande ansiktsvatten som tar hand om stramande och torr hy efter rengöring. Det lyxiga ansiktsvattnet innehåller kollagen som stimulerar hudens egen kollagenproduktion.

8,20 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Alkoholfritt fuktgivande ansiktsvatten med kollagen

Kollagenansiktsvatten är ett fuktgivande och vårdande ansiktsvatten som sköter om stramande och torr hy efter rengöring. Det lyxiga, alkoholfria ansiktsvattnet innehåller rikligt med fuktgivande och näringsgivande ingredienser och har utvecklats särskilt för torr och mogen hy.

Kollagenet i ansiktsvattnet stimulerar hudens egen kollagenproduktion. Kollagen är en ingrediens som finns naturligt i huden och som håller huden spänstig, fast och fyllig. När huden åldras blir kollagenproduktionen långsammare, vilket leder till att huden så småningom mister sin fasthet. Då uppstår fina linjer och rynkor och huden blir slappare.

Rosenvatten lugnar och återfuktar huden och innehåller dessutom rikligt med antioxidanter som skyddar huden mot oxidativ stress. Allantoin lugnar och återfuktar huden. Glycerin är extremt fuktgivande och kransborre hjälper till att stärka hudens skyddslager.

Rengör först ansiktet noggrant med Kollagenrengöringsmjölk. Fukta ett bomullspad med Kollagenansiktsvatten och svep med det över ansikte, hals och dekolletage.

Kollagenet som finns i Kollagenansiktsvatten kommer från nötdjur. 

Serie: series logo

Kategori: Ansiktsvatten

Ändamål: Ansiktsvatten som kompletterar ansiktsrengöringen, återfuktar och ger huden näring.

Användning: Fukta ett bomullspad med Kollagenansiktsvatten och svep med det över rengjort ansikte, hals och dekolletage.

Hudtyp: Torr; Normal; Bland; Mogen

Doft: Hypoparfym

Aqua, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, 1 2-Hexanediol, Allantoin, Marrubium Vulgare Extract, Hydrolyzed Collagen, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, Citric Acid, Cetrimonium Bromide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Utvalt för dig

New
product image
(4)
9871

Sunny Apricot Handtvål

6,90 € / 500 ml

Köp
New
product image
9872

Sunny Apricot Duschgel

6,90 € / 500 ml

Köp
New
product image
(1)
9888

Sunny Apricot Deo Roll-On

3,90 € / 75 ml

Köp
New
product image
4121

Kylande roll-on

4,50 € / 10 ml

Köp

Bli först att lämna en recension